آژانس های مسافرتی

Wiki Article

۴۳۲۱۶۸۶۹ نام آژانس: شرکت خدمات مسافرتی و جهانگردی صبح نیشابور مدیر عامل: سید ابوالفضل مدقن شهر: نیشابور شماره تماس:

دیوان اشراف که بازرسی امور دیوانی بر عهده‌ی آن بود و در ولایت‌های دیگر نایبانی از این دیوان حضور داشتند؛

 رفتار دوستانه کوروش با مردم دولت‌های دیگر و احترام او به آیین‌های متفاوت در استوانه کوروش قابل‌مشاهده است.

این گارد از این رو گارد جاویدان نامیده می‌شد که در صورت بیماری، زخمی شدن یا مرگ یکی از اعضاء بی‌درنگ کسی از ذخیره‌ها جای او را می‌گرفت.

بهره‌برداری از باغ موزه مشاهیر جهان در فارس از سال آینده

بعد از مرگ نوح، پسرش منصور دوم با حمایت سرداری سرشناس به نام «فائق خاصه» و افسری ترک‌زبان به نام «بکتوزون» به حکومت رسید. او فرماندهی ارتش نیشابور را به بکتوزون سپرده بود. بااین‌حال، سلطان محمود غزنوی نارضایتی خود را از این موضوع با نوشتن نامه‌ای به منصور ابراز داشت.

نام کشور پارسوا برای اولین بار در کتیبه‌های آشور به چشم می‌خورد. راولینسن‌ بر این عقیده است که کشور پارس‌ها در این کتیبه آشوری همان اطراف دریاچه ارومیه است که قوم پارس ابتدا در آن ساکن شدند. از کتیبه‌های آشوری چنین استنباط می‌شود که پارس‌ها زمانی که در اطراف دریاچه ارومیه بودند، تحت سلطه آشور قرار داشتند و در زمان فرورتیش پادشاه ماد، زیر سلطه ماد درآمدند و در زمان ضعف دولت ماد، در قلمرو سابق عیلام استقلال یافتند.

 ده گروهان، یک «واحد هزار نفره» یا هنگ را و ده هنگ نیز یک «واحد ده هزار نفره» یا لشکر را تشکیل می‌داد.

۰۹۱۵۱۵۳۰۵۳۹ نام آژانس: سپنداد مدیر عامل: فرهاد همتی شهر: نیشابور شماره تماس:

نام آژانس: خدمات مسافرت هوایی - جهانگردی و زیارتی دناگشت مدیر عامل: محمدحسین متین فرد شهر: نیشابور شماره تماس:

احترام به عقاید دیگر مردم در هنر و معماری دوره هخامنشی نیز کرد پیدا کرده است. کاخ‌های پارسه از دید هنری ارزش زیادی دارند و از شیوه‌های هنری تمدن‌های مختلف در آن‌ها استفاده شده است.

۴۳۳۴۸۴۴۷ نام آژانس: سروش پارسیان مدیر عامل: حامد طهرانچی شهر: نیشابور شماره تماس:

داریوش سوم معروف به کدمان، همان کسی است که در دوره او سلسله مراجعه به منبع هخامنشی به پایان رسید. در دوره او، اسکندر مقدونی به تخت سلطنت مقدونیه تکیه زد. اسکندر در ادامه کشورگشایی‌های خود به ایران حمله کرد و در سه جنگ گرانیک، ایسوس و گوگمل به‌طور پی‌درپی پیروز شد و تا قلب امپراتوری هخامنشی نفوذ کرد.

کوروش دوم که موسس سلسله هخامنشی است و با عنوان کوروش بزرگ شناخته می‌شود در سال ۵۵۰ پیش از میلاد به‌جای پدرش کمبوجیه، به تخت سلطنت نشست و طوایف مختلف را با خود همراه کرد. آژیدهاک که موفق نشده بود کوروش را در کودکی نابود کند، از قیام او آگاه شد و او را به دربار فراخواند.

Report this wiki page